Velkommen til ABUKs nettsted!

Asker og Bærum Ungdomskorps - ABUK

Velkommen til ABUK sine hjemmesider. Asker og Bærum ungdomskorps er en ny type ungdomskorps som har tette samarbeidsbånd til skolekorpsene. Korpset består av ungdom fra Asker og Bærum, som i tillegg spiller i skolekorps. Har du lyst til å være med; ta kontakt med oss eller møt opp på en øvelse på Sandvika Videregående skole. Vi øver søndager 18-21. Første øvelse etter sommeren er søndag 20. august 2017. Terminliste for første del av 2018 vil snart bli publisert.

På denne hjemmesiden kan du finne informasjon om når og hvor korpset har øvelser i tillegg til nyheter om hva som skjer. Er du medlem av korpset kan du også logge deg inn og hente noter og se medlemslistene.

Hvert år arrangerer ABUK to konserter; en sommer- og en julekonsert. I tillegg til det deltar vi hvert år i NM i janitsjar for amatørkorps, og konkurrerer her som eneste rene ungdomskorps mot voksenkorpsene. I NM 2017 fikk ABUK femteplass i 3. divisjon med 94 poeng med stykket "Saga Candida" av Bert Appermont, denne gangen dirigert av Jon Terje Svendsen. 

 

Fast dirigent: Jon Terje Svendsen

Konsertmester: Emil Aarbakke

 

Velg språk

Søk

Logg på

Her kan du logge deg på ABUKs intranett:

Ta kontakt med abukorps@gmail.com dersom du har glemt brukernavn/passord.