Velkommen til ABUKs nettsted!

Asker og Bærum Ungdomskorps - ABUK

Velkommen til ABUK sine hjemmesider. Asker og Bærum ungdomskorps er en ny type ungdomskorps som har tette samarbeidsbånd til skolekorpsene. Korpset består av ungdom fra Asker og Bærum, som i tillegg spiller i skolekorps. Har du lyst til å være med; ta kontakt med oss eller møt opp på en øvelse på Sandvika Videregående skole. Vi øver søndager 18-21. Første øvelse etter sommeren er søndag 20. august 2017. Oppdatert terminliste vil snart bli publisert.

På denne hjemmesiden kan du finne informasjon om når og hvor korpset har øvelser i tillegg til nyheter om hva som skjer. Er du medlem av korpset kan du også logge deg inn og hente noter og se medlemslistene.

Hvert år arrangerer ABUK to konserter; en sommer- og en julekonsert. I tillegg til det deltar vi hvert år i NM i janitsjar for amatørkorps, og konkurrerer her som eneste rene ungdomskorps mot voksenkorpsene. I årets NM (2017), fikk ABUK femteplass i 3. divisjon med 94 poeng med stykket "Saga Candida" av Bert Appermont, denne gangen dirigert av Jon Terje Svendsen. 

Vi deltar også i konkurransen Korpskamp som arrangeres på høsten. Her har vi de to siste årene tatt 2. plassen i underholdningsavdelingen.

Fast dirigent: Jon Terje Svendsen
Konsertmester: 
Assistentdirigent: 

 

Velg språk

Søk

Logg på

Her kan du logge deg på ABUKs intranett:

Ta kontakt med abukorps@gmail.com dersom du har glemt brukernavn/passord.