Dersom du er i alderen 13 - 19 år, og ønsker å spille korpsmusikk på høyt nivå sammen med andre ungdommer, er ABUK garantert korpset for deg.

ABUK er et ungdomskorps som ønsker å gi musikantene ekstra musikalske utfordringer utover dem de får i skolekorpsene, og vi satser på variert musikk fra mange ulike sjangere. Siden ABUK er et korps som er ment som et tillegg til skolekorps, ikke i steden for, er det et krav at musikantene fortsetter i skolekorpset.

I tillegg ønsker korpset å ha et godt sosialt miljø, og reiser blant annet på tur hver høst. Korpset deltar også både i NM og RM janitsjar for voksne, og kan vise til flotte resultat i begge konkurranser.

Vi har tidligere øvd hver søndag på Sandvika videregående skole fra kl 18 - 21, men har i det siste øvd på Ramstad skole. Hvor vi øver fra høsten gjenstår å se, men vi satser på å få et øvingslokale som både er godt egnet og enkelt å ta seg til. Vi har også flere helgeseminar i året.

Siden vi både ønsker å holde et godt musikalsk nivå og at hver musikant skal få utvikle seg så mye som mulig, er vi nøye på at musikantene både øver grundig hjemme og også prioriterer korpsøvelsene så lenge det ikke kolliderer med egne skolekorpsarrangement. Da skal skolekorpset prioriteres.

Vi har ikke prøvespill i år, men vi ber hver musikant skrive noen ord om seg selv. Det vi vil vite om deg, er hvor gammel du er, hvilket instrument du spiller, hva slags musikk du liker å spille, litt om hvorfor du ønsker å begynne i ABUK, og gjerne andre ting som du vil at vi skal vite om deg.

Dette sender du til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi ønsker oss musikanter i alle grupper, men vi er også opptatt av å ha en god og balansert besetning. Så jo raskere man søker, jo større sjanse er det for å få plass i korpset fra høsten.

Nå er jo neste sesong fortsatt usikker med tanke på koronasituasjonen, men vi planlegger en stor høstkonsert i Bærum Kulturhus, der temaet vil være "En hyllest til John Williams". John Williams er en av filmhistoriens aller største komponister, og har skrevet musikken til filmer som ''Star Wars'', ''Harry Potter'' og ''Indiana Jones''. Dette blir med andre ord en musikkopplevelse av de HELT store.

I tillegg står høsttur, NM for janitsjar, stemningsfull julekonsert og forrykende sommerkonsert på programmet.

Har dere spørsmål så kan dere jo ta kontakt med oss, enten på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ta kontakt med vår dirigent Jon Terje Svendsen.

 

Velkommen til å søke til Norges heftigste ungdomskorps!