Asker og Bærum Ungdomskorps (ABUK) søker nye medlemmer i alderen 13-20 år. ABUK ønsker å være et bindeledd mellom skole- og voksenkorps, og er et rent ungdomskorps. Tross den lave alderen holder vi et høyt musikalsk nivå, og hvert år reiser vi til Trondheim for å konkurrere mot resten av landets voksenkorps i NM janitsjar. Nå i 2016 tok vi tredjeplassen i 3. divisjon. I løpet av høsten drar vi på turné i utlandet og deltar i underholdningskonkurransen Korpskamp. Korpset avholder også populærer jule- og sommerkonserter hvert år.

Fra høsten 2015 har ABUK øvelser på søndager på Sandvika VGS fra 18-21. Ta gjerne kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller bare møt opp på en øvelse dersom du har lyst til å finne ut mer om oss. Skjekk gjerne Terminlista.

ABUK dirigeres vanligvis av Maria Molund. Maria er utdannet utøvende klassisk tubaist ved Norges Musikkhøgskole og dirigent ved Royal Northern College of Music i Manchester og Sibeliusakademiet i Finland. I 2006 opprettet hun ABUK, og har siden vært korpsets hoveddirigent. Hun er også dirigent for Kolbotn Konsertorkester og Jernbanens Musikkorps Oslo.