Nyheter

 Lyst til å spille med ABUK?

Lyst til å spille med ABUK?

Tirsdag, 13 September 2022

Dersom du er i alderen 13 - 19 år, og ønsker å spille korpsmusikk på høyt nivå sammen med andre ungdommer, er ABUK garantert korpset for deg.

ABUK er et ungdomskorps som ønsker å gi musikantene ekstra musikalske utfordringer utover dem de får i skolekorpsene, og vi satser på variert musikk fra mange ulike sjangere. Siden ABUK er et korps som er ment som et tillegg til skolekorps, ikke i steden for, er det et krav at musikantene fortsetter i skolekorpset.

I tillegg ønsker korpset å ha et godt sosialt miljø, og reiser blant annet på tur hver høst. Korpset deltar også både i NM og RM janitsjar for voksne, og kan vise til flotte resultat i begge konkurranser.

Vi  øver hver søndag på Sandvika videregående skole fra kl 18 - 21.

Siden vi både ønsker å holde et godt musikalsk nivå og at hver musikant skal få utvikle seg så mye som mulig, er vi nøye på at musikantene både øver grundig hjemme og også prioriterer korpsøvelsene så lenge det ikke kolliderer med egne skolekorpsarrangement. Da skal skolekorpset prioriteres.

Hvis du ønsker å begynne hos oss, så ber vi deg om å skrive noen ord om deg selv. Det vi vil vite om deg, er hvor gammel du er, hvilket instrument du spiller, hva slags musikk du liker å spille, litt om hvorfor du ønsker å begynne i ABUK, om hvilket skolekorps eller musikkbakgrunn du har, og gjerne andre ting som du vil at vi skal vite om deg.

Dette sender du til abukorps@gmail.com.

Vi ønsker oss musikanter i alle grupper, men vi er også opptatt av å ha en god og balansert besetning. Så jo raskere man søker, jo større sjanse er det for å få plass i korpset fra høsten.

Har dere spørsmål så kan dere ta kontakt med oss på mail abukorps@gmail.com.

Velkommen til å søke til Norges heftigste ungdomskorps!

ingen kommentarer enda
Søk
Driftes av Styreportalen AS